Живот
2. December 2017 - 21:50

Невидена трансформација - како изгледа денес жената која тежеше половина тон

Мајра Розалес пред 6 години имала 450 килограми и била обвинета за убиство на својот внук, бидејќи наводно го угушила со својата тежина откако случајно паднала врз него. Денес оваа жена изгледа непрепознатливо.

Тужбите за убиство биле поднесени, бидејќи биле утврдено дека Мајра ја преземала вината за да ја заштити својата сестра, која била уапсена бидејќи нанесувајќи му повреди го убила својот син. 

После немилите случувања, Мајра започнала нов живот и драстично ослабела.

Поминала низ 11 операции и денес на Фејсбук објавува фотографии од својата трансформација.