Живот
22. July 2016 - 10:08

Неверојатно: Вака изгледа човекот кој може да ја преживее секоја сообраќајна несреќа

Грахам е создаден врз податоците што ги споделиле хирургот Кристина Кенфилд и инженерот за безбедност на патишта Дејвид Логан
 
Неговто име е Грахам и е креиран според научни истражувања, за тоа како би требало да изгледаат луѓето за да не ги губат животите во сообраќајни несреќи.
 
Грахам е создаден врз податоците што ги споделиле хирургот Кристина Кенфилд и инженерот за безбедност на патишта Дејвид Логан.
 
Според нивните податоци, вака би изгледало човечкото тело кое би ги преживеало фаталните удари при судири.
 
Погледнете го целото видео: