Живот
18. September 2015 - 20:51

Неверојатно: Погледнете што се појави на небото!

На небото над Костарика, пред некој ден се појавил неверојатен облак кој ги оставил без зборови присутните кои овој феномен го снимиле и го споделиле на социјалните мрежи.
 
Исто така сите кои го погледнале видеото, потоа со неверување коментирале на социјалните мрежи: Дали станува за природен феномен или пак ХААРП?
 
Погледнете: