Живот
11. January 2016 - 16:48

Неверојатно: Оваа жена тежела половина тон - Нема да верувате како изгледа денес!

Чвечкото тело е стварно неверојатно. За Мајру Росалес телото одсекогаш било најголем проблем. Не е познато како стигнала до неверојатна тежина од половина тон.
 
Цели денови ги поминувала во кревет зошто не можела да се движи и живеела како инвалид.
 
Дури и ја обвиниле дека ја убила својата внука откако паднала врз неа. Но, покасно се испоставило дека нејзината сестра ја убила и сакала вината да ја префрли на неа. Тоа било момент кога одлучила да го промени својот живот...
 
Погледнете го видеото: