Живот
2. February 2019 - 9:25

Неверојатна глетка од Чикаго: Еве што ќе се случи ако ставите меурче од сапуница на поларниот студ

Еден корисник на социјалните мрежи снимил како замрзнува меурче од сапуница. 
 
Во Чикаго вчера утрото била забележана рекордно ниска температура од -29 степени. 
 
Според последните информации, поланирот бран ќе попушти овој викенд, кога се очекува нагла промена на температурите до 13 степени ин повеќе.