Македонија
30. October 2020 - 19:28

Неофицијално: 935 новозаразени од Ковид-19

Неофицијално 935 новозаразени од коронавирус денес во Македонија, пишува Нетпрес.

Црната статистика продолжува во нашата држава, 935 новозаразени, а речиси половина се од Скопје.