Тенис
31. May 2017 - 12:24

Не пипајте новинарки, ќе „летате“ од Ролан Гарос!!!

Младиот француски тенисер Максим Хаму е протеран од Ролан Гарос поради сексуално вознемирување на новинарка додека таа имала пренос во живо.
 
Новинарката на Еуроспорт имала интервју со Хаму, кога тој најпрвин ја прегрнал, потоа се обидел неколку пати да ја бакне, а на крајот ја фатил за градите.
 
Челниците на Ролан Гарос поради овој инцидент му ја одземале акредитацијата и му забраниле пристап до комплексот во Булоњската шума.
 
„Неговото однесување беше примитивно и за жал ги рефлектираат односите помеѓу мажот и жената кои постојат во секојдневниот однос. Да не вршевме пренос во живо ќе го удрев“, рекла новинарката Мали Томас.
https://