Живот
16. November 2017 - 19:27

Не е тешко: Ова момче нуди 10.000 долари на личноста која за него ќе го направи само ова

Џо Коен од калифорнија бара девојка за себе, а оној кој ќе го запознае со девојка со која ќе биде најмалку четири месеци му нуди 10.000 долари награда.
 
Необичниот конкурс предизвика голема фама на социјалните мрежи.
Младиот директор направил блог во кој се опишал себе си, но и ги навел карактеристиките за неговата иделана девојка, еве што треба да поседува таа. 
Таа треба да биде совесна, интелегентна, ако не живее во Калифорнија, мора да биде сака да се пресели таму, а тој ветил дека ќе и го плати првиот престој таму додека се запознаваат. 
 
- Девојката не смее да има деца и мора да биде стара межу 20-30 години. Самостојна, забавна која не е материјалистка. Јас сум ителегентен, ддраг, автентичен, позитивен и чесен. Во слободно време се занимавам со тенис, патувам и запознавам интересни луѓе, рекол Коен.
 
Тој признава дека му е проблем што друштвените кругови во Калифорнија му се ограничени, па не успеало тоа што им се приближувал на жените во кафе баровите
- Набавив нова облека, вежбам, набавив нов мебел за мојата соба да изгледа по кул. Набавив и нов Мерцедес, но покрај сето тоа почнав да привлекувам погрешен тип на жени, објаснува Коен. 
 
После тоа тој одлучил да се обиде да најде девојка на друг начин. Досега неговата порака ја виделе повеќе од илјада жени и добил над 400 пораки.