Македонија
10. March 2016 - 15:39

Насилници претепале тинејџери во Скопје

Драма се одвивала во Сkопје на улицата Ѓорче Петров. Во 21 часот синоќа, 19-годишниот Б.З. и една година помладиот В.С. без причина биле претепани со тупаници на лицето и телото од неколку насилници.

Полциијата превзема мерки за расветлување на настанот.