Живот
27. July 2015 - 15:35

Нашол стара слика – од содржината го полазиле морници

Корисник на социјалната мрежа „Reddit" објавил фотографија која изгледа како сосема обична слика со деца од градинка, но кога ја погледнал повнимателно го полазиле морници.
 
Во групата деца од градинка, тој знаел дека е неговата сегашна девојка, па заедно се смееле на нејзина сметка.
 
Но кога малку подобро ги погледнал и другите деца, се изненадил. Малото момче на столчето му изгледало неверојатно познато.
 
Всушност тоа бил тој самиот. Со неверување, веднаш ја повикал својата мајка да ја праша за што се работи.
 
Се воспоставило дека тие двајца, на тригодишна возраст оделе заедно во градинка, но секако на тоа никој не се сеќавал.
 
Така двете мали слатки деца после толку години станале заљубен пар.