Живот
21. October 2015 - 15:35

На чекор до физичка пресметка - Жестока расправа помеѓу Луча и Горан!

Жестока расправа дојде помеѓу Луча и Горан кои еден на друг си кажаа се и сешто а единствено нешто што ги делеше беше оградата помеѓу истокот и западот. 
 
Цел му е да го удриш и да ја напуштит куќата, му довикуваше од страна Тина на Горан додека тие жестоко се расправаа преку ограда која ги дели.
 
- Немаш храброст да погледнеш во очи, ти си п****, му рече Луча на Горан преку оградата која ги дели истокот и западот.
 
Во еден момент додека се расправаа Горан го повика Луча на другата страна, но Тина и Дарко сепак ги спречија во таа намера а Горан додаде само дека ќе се видат во петок.
 

Luća i Goran u su se preozbiljno posvađali.

Luća i Goran u su se muški posvađali. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, 21 October 2015