Живот
3. September 2017 - 19:05

Му испопаѓа половина коса, па од блам немал секс 3 години: Денеска изгледа сосема поинаку, го демнат и жени и мажи!

Мајк во раните 90-ти години почнал да ја губи косата, а со тоа и самодовербата. Од пријателите го криел својот проблем и келавата глава секогаш ја покривал со марама. Се откажал и од сексот, а потоа еден ден решил да ја земе работата во свои раце и да го реши проблемот.

Ова момче дало над 6.000 евра за пресадување на коса, но не бил задоволен од резултатите, па се пријавил во емисијата „E4's Body Fixers“, и пред група шокирани фризери откри како изгледа неговата глава.

Во текот на емисијата, му дале прамен коса кој се лепи на главата додека не му израсне косата која му е пресадена. Мајк кој инаку се изјасни дека е геј, сега привлекува и мажи и жени, но истакнува дека се чува за некој посебен.

„Неверојатно добро изгледа. А се држи само со помош на парче леплива лента. Не можев да верувам во тоа што го видов“, рече тој.

Ниту една секунда не зажалил што се пријавил во емисија и дека од кога го има тој вештачки прамен, чувствува дека луѓето повторно го забележуваат и тоа многу му годи.

-Кога мојата нова коса повторно ќе израсне, ќе престанам да носам прамен. Сакам повторно да патувам и да пливам во океанот и да ги правам оние работи кои претходно не можев зошто се грижев постојано за косата, додава ова момче.