Македонија
17. May 2022 - 17:36

Момче плука лама во битолската зоолошка | ВИДЕО

На социјалните мрежи се појави видео од момче кое вознемирува лама и плука кон неа во битолската зоолошка градина.

Тоа неколку пати плукна кон неа, по што ламата му врати.