Македонија
1. јуни 2020 - 12:53

Министерот за здравство Венко Филипче денеска во 15 часот ќе одржи прес-конференција

На денешната прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче ќе дознаеме дали ќе ни се врати повторно полицискиот час во општините каде што има голем број на заболени од Ковид-19, односно ќе слушнеме какви мерки ќе превземат надлежните за да се спречи ширењето на коронавирусот во државава.