Џет-Сет
8. March 2017 - 17:45

„Министерката“ отсекогаш била бомба - но во вакво издание досега не сте ја виделе!

Пејачката Едита Арадиновиќ блесна на снимањето на модниот едиторијал за српски Телеграф и уште еднаш покажа зошто се смета за една од најсексапилните пејачки.
 
На прашањето како функционира нејзината врска со момчето, на далечина, Едита со насмевка одговорила: 
 
- Функционираме одлично, затоа што навистина се сакаме, искрени сме и чесни еден со друг. Порано се зборуваше дека врска на далечина не може да успее, но по мое мислење тоа е беспотребно да се генерализира и е сосема индивидуална работа.
 
„Министерката“ добила навистина тежок избор - да избере меѓу Милица Павловиќ и Рада манојловиќ, а Едита за Милица рекла дека е страсна и гори на сцената, додека Манојловиќ карактеризира „чист секс“...
 
Погледнете што се Едита изјавила за својот дечко, промена на верата и љубовта.