Џет-Сет
6. July 2015 - 19:58

Мараја Кери се струполи по скали, сопругот не и помогна

Мараја Кери се појави на насловните страни на сите таблоиди откако фоторепортерите го „уловија“ моментот додека паѓа по скали, а нејзиниот дечко не мрда ниту со малиот прст за да и помогне.

Милијардерот Џејмс Паркер спокојно ја чекаше во јахтата и си пушеше цигара додека таа ја губи рамнотежата симнувајќи се по скалите надолу. Еве неколку фотографии од моментот.