Македонија
16. September 2021 - 17:09

Малиот Михаил е пронајден

Малиот Михаил за кого пред 1 час беше објавено дека е изгубен во Дебар Маало е пронајден.

Дека Михаил е пронајден информираа во коментар на објавата кадешто бараа помош да се пронајде момчето.