Џет-Сет
10. September 2017 - 9:47

Македонскиот музичар стана татко, а откри и како ќе се вика бебето!

Популарниот македонски саксофонист убавата вест ја објави на социјалните мрежи.

Горан Папаз ја сподели најрадосната вест дека станал татко и дека добил син кој ќе го носи името Дамиан.

Тој и неговата избраничка Емилија Мојсоска се венчаа пред извесно време.