Џет-Сет
27. October 2016 - 9:50

Мајкл Фелпс тајно се оженил

Олимпискиот шампион и еден од најуспешните спортисти на денешницата Мајкл Фелпс, тајно се оженил пред неколку месеци.

Фелпс се оженил со мсвојата долгогодишна девојка Никол Џонсон на 13 јуни.

Оваа информација за сајтот ТМЗ ја потврди и менаџерот на Фелпс.

Тој и неговата партнерка неодамна добија принова, а Фелпс демантираше дека се оженил, иако документите до кои дојде ТМЗ јасно покажуваат дека шампионот рекол „Да“.