Живот
27. August 2016 - 12:50

Мајка мечка на плажа со своите две мали мечиња

На општо изненадување на посетителите, три мечки посетија една плажа на езерото Тахо во Калифорнија.

По капењето и играњето во водата , мечките си заминаа од плажата.

Мечките инаку немаа обичај да приоѓаат на места каде има многу луѓе , но овој пат се случил исклучок.

Мајката мечка ги поведе своите две мали мечиња на плажа, за да се капат и играат во вода, притоа игнорирајќи ги луѓето од околината.