Живот
21. March 2017 - 9:48

Љубов до небо: Преживеала тешка несреќа, доби ангел чувар

Џејн претрпела трауматична повреда на мозокот пред 5 години, што засекогаш го променил нејзиниот живот.

Била соочена со тешко крварење во мозокот, и операција и била неопходна.

Имено, лекарите биле принудени да и изведат кранитомија, хируршка интервенија која подразбира отворање на черепот.

Džejn nakon operacije

Нејзиниот живот станал неподносливо тежок по секојдневниот страв од нови напади, несвестици и и крварења кои ги имала често.

Сепак, трошка надеж и добро расположение и пружи Колт, верно и пожртвувавно куче кое цело време било покрај неа.

Тој не само што станал најдобар пријател на Џејн, туки и грижлив и сериозен помагаш по куќата и некој кој би ја опоменувал да земе терапија.

Со него животот и стана повторно светол.

Погледнете: