Живот
19. September 2015 - 13:23

Куќа на стравот: Кај жена пронајдени 3.100 ножеви, черепи и коски

Американската полиција ја уапси Никол Дајкем (47), жена од Флорида која во својата куќа држела точно 3.714 ножеви, мечови и друго ладно оружје.

Полицајците дошле во нејзиниот дом откако ја прекршила условната казна. Кога чукнале на врата, таа со меч нападнала еден од полицајците.

Тоа што ги зачуди била колекцијата ладно оружје која Никол ја имала дома. Од таванот и на ѕидовите на нејзината куќа виселе најразлични ножеви.ж

Нејзината куќа буквално изгледала како куќа на стравот. Во неа имало и сатанистички симболи и реквизити, како и голем број черепи и пилешки коски.

Таа низ куќата имала поставено различни замки.

Погледнете го видеото: