Џет-Сет
31. August 2016 - 10:58

Крис Браун уапсен под сомнение дека извршил напад со смртоносно оружје

Американскиот поп пејач Крис Браун е уапсен под сомнение дека извршил напад со смртоносно оружје, откако жена се обратила за итна помош на телефонот 911.

Браун беше уапсен откако вчера, во текот на целиот ден, неговиот дом во Лос Анџелес беше опколен од полиција и претресен.

Во минатото, Браун имаше проблеми со законот поради тепање и напади, потсетуваат американските медиуми.