Живот
24. August 2016 - 14:13

Користите мобилен додека возите? - После ова видео никогаш нема да го правите тоа!

Веруваме дека ова видео сериозно ќе ве натера да размислите и во иднина да не го користите мобилниот телефон додека возите. Имено, за појаснување во видеото млади луѓе признаваат дека користат мобилен додека возат и зошто го прават тоа. Но, набрзо на местото на насмеаните лица ќе се појават солзи и срам. Девојка ќе им ја раскаже својата животна приказна за тоа како ги загубила двајцата родители, а таа два месеци се борела живот по сообраќајна несреќа предизвикана од возач кој користел мобилен телефон.