Македонија
10. November 2017 - 13:08

Коњ искрши автомобил среде Скопје

Ова се слики што веројатно никогаш повторно нема да ги видите. Коњот во се уште неразјаснети околности удрил во задното ветробранско стакло на Пунтото и го скршил. Нејасно е од каде возачот ќе ја наплати штетата, со оглед на тоа што запрежните коли немаат задолжително осигурување.