Македонија
6. December 2015 - 9:12

Комунална хигиена со пет нови камиони за подигање кабаст и инертен отпад

Пет камиони за подигање кабаст и инертен отпад на ЈП „Комуналана хигиена“ ќе бидат промовирани денеска.  

На промоцијата ќе присуствуваат градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и директорот на ЈП „Комуналана хигиена“, Ракип Дочи.