Живот
6. February 2017 - 11:17

Кои се најпаметните хороскопски знаци - Проверете дали сте меѓу нив

Водолија и Шкорпија

Водолијата е интелектуално илјадници километри пред другите знаци. Тие сакаат сè што е ново и необично и многу брзо сè прифаќаат, сфаќаат и ставаат на друго, повисоко ниво. Водолиите кон сè приоѓаат од научна гледна точка и во тоа е нивната предност. Добро размислуваат за сè и во повеќето случаи донесуваат исправна одлука.

Шкорпијата е многу паметен знак. Нив единствено ги кочат бројните комплекси што ги имаат, односно потребата да бидат секогаш најпаметни. Не умеат да ја контролираат својата интелигенција, па често излегуваат пргави и напорни.