Македонија
25. July 2021 - 21:43

Кога срцето ти пее, а душата игра, објавено видео на кое Ахмети води оро во Зајас

Претседателот на ДУИ Али Ахмети денеска е снимен како води оро, веејќи го албанското знаме на свадба во родниот Зајас.

- Кога срцето ти пее, а душата игра, пишуваше на една од објавите како опис за видеото со Ахмети.