Кобра со две глави кои не се трпат меѓу себе | Сител Телевизија
Живот
18. August 2015 - 19:23

Кобра со две глави кои не се трпат меѓу себе

Кобрата е страшна и со една глава, а со две само можете да претпоставите.

Двоглавата кобра е жива и сеуште расте иако не јаде и не пие. Бизарно е тоа што едната глава ја напаѓа другата глава.

Двете глави имаат посебни мозоци, па поради тоа понекогаш се обидуваат да се движат во спротивни правци.

Сопственикот на змијата изјави дека змијата е стара 10 дена и дека до сега ја има еднаш променето својата кожа.
Погледнете ја кобрата со две глави: