Џет-Сет
30. May 2017 - 20:51

Катарина Ивановска стана мајка

Манекенката Катарина Ивановска пред неполни два часа на свет го донесе синот Вања, пишува Вечер.

Породувањето поминало како што треба и двајцата се чувствуваат одлично.

Ова е прво дете за Ивановска и нејзиниот избраник Цобе со кого е заедно неколку години.