Џет-Сет
4. August 2018 - 18:51

Каролина ќе ве воодушеви со својот изглед

Каролина Гочева секогаш изгледа прекрасно.

Во одлична комбинација се појави и деновиве во Охрид.

Необичниот фустан со прекрасни детали таа го искомбинира со патики. Никогаш нападно облчечена, секогаш модерна и со изглед од кој треба да учат младите генерации.

Ова издание на каролина воодушевува.