Македонија
15. October 2021 - 11:29

Изложба "До хоризонталната линија" на Михаела Јовановска и Александар Зафировски

Изложбата "До хоризонталната линија" на Михаела Јовановска и Александар Зафировски се отвара во петок, 15.10.2021, во Зест Галери во Стокхолм, Шведска.

Уметниците за прв пат заедно се представуваат пред шведската публика. Изложбата е со покана од галеријата и поддржана од Министерство за култура на Република Македонија.