Македонија
22. October 2016 - 12:52

Избега затвореник - полицијата на нозе

Во текот на вчерашниот ден, во 11 часот и 50 минути во Полицијата во Охрид, 55-годишната Ѓ.Ф. од Охрид, пријавила дека нејзиниот син, 33-годишниот Ѓ.В. на 20 месецов во 19 часот, заминал од дома и не се вратил ниту пријавил во затворот Струга, каде издржувал казна затвор.
 
Се преземаат мерки за пронаоѓање на затвореникот.