Македонија
27. September 2017 - 14:02

Избега затвореник од тетовскиот затвор

Од Затворот во Тетово вчера избегало лицетот Џ.И. (23) од село Дебреше Гостиварско.

Полицијата информира дека тој избегал во 21.45 часот, а издржувал казна затвор во траење од две години и шест месеци. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.