Македонија
23. December 2016 - 13:12

Исчезнат скопјанец депортиран од Романија

Вчера во 12.40 часот на ГП Аеродром „Александар Велики“ Скопје, од Романија преку Виена депортиран е В.С. (35) од Скопје.
 
По извршена проверка констатирано било дека истиот евидира по локална објава од 21.05.2016 година како исчезнато лице.
 
Од страна на медицинска екипа истиот преземен е за понатамошна постапка.