Живот
11. February 2016 - 15:31

Имам 31 година и огромен пенис - Помогнете ми да ја изгубам невиноста!

Повеќето мажи би му завидувале, но самиот тој е очаен. Неговиот огромен пенис го спречува да воспостави нормален однос со девојка, дури и ако станува збор за проститутка.
 
- Имам навистина голем проблем. Отсекогаш знаев дека нема просечна големина, бидејќи сите коментираа за тоа после тренингот. Дури добив и прекар „Уништувач на бубрези“. Сите момчиња би сакале да имаат толку голем пенис, но тоа воопшто не е добро. За жал, јас се уште сум невин, а имам 31 година. Најблиску што некоја жена се доближила до него е мојата девојка која го допре со рака, но не сакаше да имаме однос. Се обидов да имам секс со проститутка, но штом го виде ми ги врати парите и побегна. Ве молам, помогнете ми! Несреќен сум - напишал овој човек на колумнистичкиот простор на Колин, на Дејли Мирор,
 
Ова е нејзиниот одговор...
 
- Верувам дека имате голем пенис, но мислам дека тоа не е главниот проблем. Ми се чини дека тоа што ве задевале на училиште, всушност пресудило да немате сексуален однос. Тоа било „кочницата“ која ве спречила да не продолжите во животот со она што го сакате. Сигурна сум дека еден ден, кога ќе ја запознаеш вистинската девојка, се ќе си дојде на свое место.