Живот
22. јуни 2017 - 11:41

Им нареди на своите ротвајлери да легнат на под - Обратете внимание на мачката која се наоѓа до нив!

Гордите сопственици на кучиња мислат дека полесно е да се дресира куче за разлика од мачка, затоа што мачките се однесуваат непредвидливо и не сакаат да слушаат команди. Веројатно сеуште ја немаат запознаено чудесната малчка со име Дидга..

Во ова видео два ротвајлера со имиња Луси и Феникс ги слушаат командите на својот сопственик и прават сер што ќе им нареди. Но покрај нив се наоѓа и мачката Дидга која очигледно на сите сака да им докаже дека и мачките знаат да слушаат и изведуваат трикови.

Погледнете го ова кратко но урнебесно видео: