Loading Video...
Спорт плус
2. May 2021 - 20:59

Иџе поради судир остана без пласман во Монца

Нашиот најдобар автомобилист, Игор Стефановски Иџе не ја заврши денешната втора трка во Монца откако беше дел од судир во кој беше уништено неговото возило па не можеше да ја продолжи трката. Иџе е во добра состојба и даде изјава за медиумите.