Живот
14. April 2016 - 14:39

Хорор снимка: Момче помина низ ѕид

Непишано правило за кое сите сме убедени е дека луѓето не можат да минуваат низ затворена врата или ѕидови. 

Меѓутоа, хорор снимка од надзорна камера во еден американски град прикажува маж со качулка на главата кој минува низ затворена врата во продавница како да е дух.

Тоа ја „избезуми“ и самата камера, на која во моментот кога мажот „минува низ вратата“ неколкупати се менува датумот на снимката меѓу 2016 и 2019 година, а и светлата почнаат да трепкаат.

Досега не се појави објаснување за случајот, а ни бездомникот кој спие на улица додека тоа се случува сигурно не би бил од помош.