Балкан
16. September 2016 - 14:19

Хорор: Плива во фекалии омиленото летувалиште на македонските и српските туристи

Во грчкото место Дионисос Бич, познатото летувалиште каде често летуваат српски и македонски туристи, се излеаја септичките јами.

Според изјави на очевидци, фекалиите се разлиле по улиците на ова место.

Поради изливот на фекалии, здравјето на туристите и жителите е загрозено и постои можност од појава на различни зарази.

Моментално не е познато што довело до тој проблем.

Погледнете го видеото: