Бизарно но вистинито
30. March 2016 - 20:35

ХИТ ВО СВЕТОТ: Ја тужел својата сопруга откако прв пат ја видел без шминка!

Маж ја тужел својата сопруга откако за прв пат ја видел без шминка, после брачната ноќ! Тој сметал дека жалбата е оправдана, бидејќи неговата сопруга го измамила со лажна убавина и со многу шминка...

АЛЖИР - Само еден ден после венчавката, еден маж од Алжир одлучил да ја тужи својата сопруга.  Според, пишувањето на сајтот „Emirates247“ тој својата штотуку венчана сопруга ја обвинил за „измама“, бидејќи утрото после првата брачна ноќ ја видел без шминка...