Живот
19. May 2016 - 9:59

Хит фотографија на социјалните мрежи: Дали гледате нешто необично на неа

Оптичките илузии се една од омилените забави на многу луѓе, а благодарејќи на социјалните мрежи тие најдобро и многу брзо се шират низ интернетот.

Една од оние која успеа да воодушеви милиони луѓе е навидум обична фотогрфија од ѕид.  Таа стана хит на социјалните мрежи и досега е споделени стотици илјади пати.

Ако на неа не гледате ништо необично, не грижете се - на многумна им треба и неколку минути.

Ако се уште не гледате што има на фотографијата освен ѕид, ќе ви помогнеме - побараје цигара која е заглавена во цигла. Кога еднаш ќе ја воочите, нема да ви биде јасно како не сте ја забележале веднаш.