Живот
12. October 2015 - 11:18

Хаос во бифето: Влегуваат 35-мина наоружани, а тој ...

„Ова е само уште еден обичен ден во Русија“ е насловот на оваа снимка објавена на Јутјуб.

35 мина наоружани влегуваат во бифе и прават хаос, а момчето смирено си го пие пивото.