Македонија
24. јуни 2017 - 10:54

Хаос на граничниот премин Богородица - погледнете ги колоните, се чека со часови

Продолжениот викенд и пеколот ги натера Македонците да ги спакуваат куферите и да заминат на краток одмор. Денеска врие на Граничниот Премин Богородица. Колони возила, како што може да се види од фотографиите на "Ѕидот на сообраќајниот срам", чекаат на Богородица.
 
За излез се чека и до еден час.