Македонија
4. јуни 2023 - 16:18

Групна тепачка пред угостителски објект во Градскиот парк во Скопје

На 04.06.2023 во 01.30 часот било пријавено дека пред угостителски објект во Градскиот парк во Скопје бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Р.Ц.(19), Е.Ц.(20), Ј.М.(21) и Ј.М.(21), од една страна, и Е.К.(19), М.М.(23), П.Ј.(20) и Т.Ш.(20), од друга страна, сите од Скопје.

По целосно документирање на случајот ќе следи соодветен поднесок.