Живот
20. August 2018 - 9:44

Господе, помагај! Татко и син со автомобил тргнаа низ запалената шума, само чудо ги спаси

„О Боже, Исусе.. Помогни ни“, зборуваат актерите на овој настан додека огнот се повеќе и повеќе им се приближува.

Страотната снимка од автомобил во кој се наоѓаат татко и син кои се обидуваат да се спасат од огнот во шумите на монтана, се прошири на социјалните мрежи.

Многумина останаа без здив гледајќи го, зошто додека автомобилот се движи низ шума огнот се повеќе се приближува кон патот каде поминуваат тие.

Џастин Билтон и неговиот татко отишле во обиколка на националниот парк „Глациер“, но кога се обиделе да се вратат дома избил вистински пекол.

„О Боше, Исусе...Помогни ни“ - говореа актерите на овој настан додека огнот се повеќе им се приближуваше.

Од пожарот кој се случи, евакуирани се околу 100 луѓе.