Живот
24. July 2016 - 13:25

Го каснала отровна змија додека правел селфи, а потоа во болница му се случило нешто многу полошо!

Откако го каснала ѕвечарка несреќен Американец во болница доживеал нов шок кога видел колку треба да плати за неговото лекување во болница.

Тод Фаслер во Сан Диего го каснала отровна змија додека правел селфи. Откако бил префрлен во болница следел нов шок за несреќниот Американец. После лечењето медицинскиот персонал му доставил сметка од 153.161 долари кои морал да ги плати.

Во цената се пресметани сите болнички услуги, но сумата е неверојатно голема.

Противотровот доколку ве касне отровна змија во Америка чини околу 2.300 долари. Во Америка помеѓу 7.000 и 8.000 луѓе годишно бараат помош поради каснување од отровна змија.