Живот
10. October 2015 - 18:12

Го избркале од болница зошто порачал пица - Денес своите 360 килограми живее во автомобил!

Стивен Асанти (33) е човек од Америка кој поради преголемото конзумиеање на храна, завршил во болница, а моментално има околу 400 килограми. Меѓутоа, него од здраствената установа го избркале, зошто порачал пица!
 
По ифрлувањето, Стивен морал да смисли каде ќе живее во иднина. Му паднало на памет тоа да биде автомобилот на неговиот татко, па решил да проба како ќе се снајде на такво место.
 
На Стивен му било одредено болничко лекување еден долг период, а до исфрлувањето, тој изгубил дури 20 килограми. Лекувањето се одвивало добро се додека не порачал пица, по што морал да ја напушти болницата.
- Тоа е зависност. Јас сум болен и тоа го сфатив. сега барам помош, но изгледа дека никој не е во можност да ми помогне, изјавил Стивен.
Исто така, тој објаснил дека не може да живее во куќа зошто не е во можност да се каќува по скали.
Погледнете го видеото: