Интернет
23. August 2016 - 11:22

Gmail заминува во историјата, сите масовно преминуваат на Google Inbox

Доколку сеуште користите gmail, време е да размислите за нешто помодерно и подобро.

Во никој случај не е gmail лош, туку едноставно Google Inbox е многу подобар.

Првенствено Google Inbox е многу попрегледен, подобро организиран и има опции кои Gmail ги нема, а најверојатно нема ни да ги добие.

Со Google Inbox ќе можете:

-Отповикате веќе испратен мејл,

-Попрегледно да ги имате контактите,

-Да пишувате потсетници

-Да добивате информации за патувања и попусти

-Апликации со кои ќе го подесувате вашиот инбокс,

-Ќе го засакате Newsletter повторно

-Ќе можете да закажувате мејлови

-И да работите од Вибер.

Погледнете: