Живот
31. December 2016 - 13:46

Ѓулсерен со специјална честитка за Новата Година

Атрактивната турска актерка Нургул Јешилчај на специфичен начин им ја честита новата година на нејзините фанови.

Познатата Ѓулсерен ги освои срцата на пошироката јавност и во Турција и кај нас со неколку улоги кои ги одигра.

Јешилчај во фотографијата изгледа прекрасно и елегантно во која истовремено ни ја честита новата 2017 година.